Добре дошли на сайта на Пчелни продукти Медотрон. Кои сме ние?

Добре дошли на сайта на Пчелни продукти Медотрон. Кои сме ние?

Здравейте и добре дошли на сайта на Пчелни продукти Медотрон.

 

Ние сме пчеларите Тихомир Динев и Вероника Илиева. Тук ще намерите информация за пчелните ни продукти, от които може да се възползвате, какви са ползите им и как да ги употребявате. А също и интересни неща от живота на пчелите.

 

През 2018 г. решихме да отглеждаме пчели. Както с усмивка казваме, нашият мед е от пчели, съвършен, както те са го създали. Искаме да създаваме полезни за хората продукти, а в същото време да правим нещо, което е полезно за всички страни – за клиентите ни, за нас, за пчелите, а всички знаем колко са важни те за цялата природа. Прихванахме уважението към пчелите и занаята от родителите на Вероника - Йорданка и Генчо, които от 1984 г. отглеждат пчели. Подготвихме се и обагатихме знанията си с пчеларски курс, за да отглеждаме пчелните семейства по най-добрия начин. И след софийския начин на живот, неусетно се преместихме на село.

 

Сега имаме 2 пчелина в с. Стефаново рег. № 2414-0222 и с. Кондофрей рег. № 2422-0066, общ. Радомир, обл. Перник. А растителността наоколо от Радомирската котловина и планините Колош и Голо бърдо е много разнообразна и пчелите събират чуден нектар и се справят с планински климат на над 650м. надм. височина.

 

Нашата мисия :

Да създаваме 100 % натурални продукти, на първо място полезни, а по възможност и много вкусни и да помогнем на хората да имат достъп до даровете от природата натурални.

 

С много грижи, отдаденост, време, любопитство, жив интерес и уважение към пчелите се грижим за тези служители на светлината, които ни даряват с благите си дарове. Пчелите следват вечния стремеж към блаженство, ние също, опитвайки се да направим неустоимо вкусни и полезни продукти, които да достигнат до вас, готови за похапване. Постоянно имаме идеи за нови комбинации, експериментираме с вкусовите качества и полезните свойства на меда, за да направим продукти за подсилване на имунитета и здравето или за истинско блаженство и наслада за сетивата.

И понеже пчелните продукти са истински благи дарове от природата, ние приготвяме и кошници с пчелните ни продукти, готови за подаряване, с които да очаровате близки и познати, мъже и жени, млади и стари, с повод и без повод.

 

Ако искате и вие да се насладите на тези благи дарове от природата, пишете ни, а ние с радост ще ви ги доставим.